Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inlåst på en öde parkering


musik
jag fått av en vän

minuter av oförutsägbarhet




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 388 gånger
Publicerad 2007-03-11 11:40



Bookmark and Share


    Erika H
när livet är som bäst... en stund utan slutligt innehåll

njutbart
2007-03-15

    sunnanvind
Härligt...Härliga minuter!
2007-03-11

  Laijza
la det swiinge la de rocker´n roll?
2007-03-11

  Ola Rydberg
Cool
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP