Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

handlingsförlamad nyhetsbevakning


ögon utan spegling

på insidan
studsar reflektionen




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-03-12 08:13



Bookmark and Share


    Erika H
och studsar
och studsar
studsar
i evigt kaosartat svammel

så snyggt!!!
2007-03-15

  karinhafstad
precist.
2007-03-12

    sunnanvind
Tänkvärt...Här får hjärnan sättas i rörelse...
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP