Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magi


när natten
exploderar av mystik

har dagen aldrig en chans




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-03-11 20:36



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Mmm... Bra text som drar ett leende upp i kanterna.
\"har dagen aldrig en chans\" - har aldrig tänkt det!
2007-03-19

  Manal
som alltid är dina ord förtrollande..
2007-03-15

  Anders P VIP
det tydligt belysta blir aldrig lika spännande som det i dunkel blott anade. snyggt.
2007-03-11

  Ola Rydberg
Ja suveränt í få ord
2007-03-11

    sunnanvind
De nätterna är oslagbara! Bra skrivet!
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP