Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När saknaden ler hånfullt.

Ibland känner man sig iakttagen, och man undrar vem det är som tittar? Vem det är som spionerar på hur man rör sig, vad man säger, vad man gör.
Man vet att någon går bakom,
Någon följer efter.
Men när man vänder sig om, så finns ingen där,
Bara en tom saknad.
Jag som hade hoppats på att du skulle stå där,
Rak i ryggen och med ett triumferande leende på läpparna.
Men varje gång jag vänder mig om möter jag samma råa, kalla saknad.
Som bara hånler tillbaka,
Den vet att jag vill ha dig här,



Saknaden den vet, men den ler bara hånfullt.




Fri vers av vapendragare
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-03-11 20:24



Bookmark and Share


    henley
FINFINFINFIN!
Du har talang och skiver underbart!

Men det vanvettsbarn skrev, har du tagit bort det..? :o
2007-03-11

    Fallingforyou
Bravo! :-D
2007-03-11

  vespertine
Jag älskar rubriken! Men \'Den vet att mina nätter är fyllda med kvävda skrik, och att mina dagar är fyllde med låtsas glädje och panik.\' känns nästan lite onödigt. Annars tycker jag mycket om dikten ^_^
Kramar
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare