Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rodinia





det händer att det lägger sig ett världsspråk
på min tunga
                                    det är då jag står stilla förstummad
                                    över alla nya uttryck i mina synfält
en lätt vibration
som får kontinenterna att glida ihop på min iris








Fri vers av alfa
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-11 21:45



Bookmark and Share


  Christer VIP
för mig behövs inte
de kursiva raderna

en mycket vacker
och innehållsrik dikt
tycker jag

och fin titel

/c
2007-03-13

  Fredrik P. VIP
Ja, ungefär så upplever
den poetiska talang du
äger - ett världsspråk;
ett språk före språket!
2007-03-11

  Sanningsägaren VIP
ja... indirekt så är du nästan Gud nu...
varför inte \"mitt synfält\" eller är det för själva
\"ytan\" du skriver så plogat?
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén