Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett stort förbud släppte jag fritt och en ny kvinna förlöstes ur det starka kärleksmötet.


Bröst mot bröst



vinet porlade genom mina ådror
en mjuk och skön avslappning
kändes i min kropp

brösten lekte mot varandra
som en passionerad kärleksdans
i ett förbjudet möte

kropparna svarade med glädje
över att få möta en kvinnlig kraft

min föreställning om hur ett
kärleksmöte ska vara
krackelerade och föll tungt mot
mina fötter













Fri vers av sabina stark
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-25 10:28



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Så skönt att de finns nytt att uppleva...
Snygg bild.
2007-03-28

    johanni
Låter så härligt att höra hur du föds på nytt.
En förlösande text i alla ord och känslor.
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark