Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen April


Som ystra hästar i
min kropp i lever
njurar och blodomlopp

det städas och rensas
för vårflod och eld


Det känns som till
en förtrollad fest

där jag bjudits in
som hedersgäst







Övriga genrer av Bim
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-04-02 22:50



Bookmark and Share


    Maria Malm
Här var det en glädjande vårkänsla..inte dåligt bli bjuden som hedersgäst..
2007-04-03

    Bodil Sandberg
Det finns en oerhörd livsglädje i den här underbara dikten!!!!!Tusen tack för den!!!!
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Bim