Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK ÄR

Kärlek är
när du
tittar i
någons
ögon
och se
hennes
Hjärta

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-03-12 15:05



Bookmark and Share


    Josse G
Kärleken är mycket mer än sex
Fint och vackert skrivet

JossG
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G