Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solen lyser även på dig lika mycket som den gör på oss alla


SOLEN LYSER ÄVEN PÅ DIG

SOLEN LYSER ÄVEN PÅ DIG


Solen lyser även på dig lika mycket som den gör på oss alla
Även om du går där i dimman så är du inte i det smällkalla
Känslan kanske infinner sig så men, försök att vara modig
Det är inte så säger du, för jag kan nästan slå min panna blodig

Idag gäller kritik mer än att berömma, det är en slags kotym
Det gäller att busa fram och ta inte några som helst hänsyn
Armbågarna är viktiga om man ska slå sig fram i karriären
För visst blir man då denna potentiella , framgångsrika miljardären

Det finns för lite beröm och klappar på axeln i samhället idag
Man växer med adekvat kritik, men annars är det ett bakslag
Det finns alltid någon som är bättre än vad man tror
Men det behöver ju faktiskt inte vara någons storebror

Var ödmjuk och visa intresse för vad andra kan skapa
Visst ibland är det otroligt vad vi människor, kan spelar apa
Det viktigaste är att solen lyser på dig och din lycka här
på jorden
För ingen behöver eller ska ta emot några som helst
av glåporden


Mr G










Fri vers av Mr G
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-03-12 17:13



Bookmark and Share


  Neal
Så sant, så sant !
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G