Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man kan ropa tyst


DET HÄNDER ATT JAG ROPAR DITT NAMN

Det händer att jag ropar ditt namn
inom mig är rösten klar
och stark

Men jag vet att
snön och isen
absorberar all min styrka

Det händer att jag ropar ditt namn
med svullna läppar
och får bara svar av mitt eget
eko

Jag skär mig på
gamla mail
minnen som sparkar mig
liggande

Men trots allt
hör jag svaga svar
som suset av en skog

Och känner en sval
välformad hand
som en fågelvinge
i mitt skägg

Det känns ganska bra




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-03-12 17:50



Bookmark and Share


    *Zenobia*
Även i tystnaden kan man höra svar........långt borta....

Ibland som en viskning från skogens sus.....

Vackert och ömt....
2007-03-12

    sunnanvind
Djup saknad... Du förmedlar en känsla här som infinner sig i mitt bröst då jag läser...Mycket välgjort o skickligt förmedlat!
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth