Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är kär dig, igen eller fortfarande eller något. jag är det i alla fall. mycket. men jag väntar på dig, jag kommer vänta ända tills jag får dig ELLER hittar någon annan som är lika underbar som du. <3 (Föresten, som vanligt blir formateringen lite fel


jag ska alltid lämna dörren på glänt åt dig

och jag minns fortfarande kvällen den kvällen danskvällen
som om det var igår kan inte
glömma den det går inte jag har faktiskt
försökt att glömma den och dig och oss när vi
tvåblevenvitvåblevennärvitvåbleven

ibland funkar det för ibland kommer någon annan och
lånar din plats ibland jag har faktiskt
hyrt ut din plats i mitt hjärta till ett par andra men
de vill inte bor kvar så länge och du
kommer alltid tillbaka
trots att du inte vet om det

och du vet när du lovar mig saker som en dans eller kanske två
igen
och när du säger de där orden om att du
saknar mig och att vi borde ses mer
då får du mitt hjärta att slå lite extra fort får mina tankar att tänka
lite för mycket

lite för mycket på dina underbara ögon och allt det där som jag egentligen bara vill
snudda med mina läppar fast jag vet
du känner inte som jag
för dina fingrar har ett annat hår att pilla i och din hud har annan hud att möta
ditt hjärtas rum är bokat för tillfället men du vet jag nöjer mig om jag bara
får hälsa på där ibland
knacka på och ta en kopp te eller se en match med dig
jag nöjer mig med det

för så länge du låter mig hälsa på ibland, ska jag fortsätta vänta på att det blir ledigt för alltid
och jag ska alltid lämna dörren på glänt
åt dig




Fri vers av Patetpoet
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-03-12 18:02



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Ja det är kärlek..så fint ...=)
2007-03-18

  David Knutsson
Bra Bull! :) Gillar den. Kan känna igen mig i texten och det gör den super bra! Den andra dikten var också bra, men denna var het!
2007-03-16

    romani princess
vääldigt fint skrivet
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Patetpoet