Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Micael för inspirationen du gav när min stod still


Kärlekens längtan

Jag vill vara vattendroppen
som sakta rinner
längs din nakna rygg

Sy mig som en tråd
i de kläder
som bärs av din varma kropp

Pressa mig till saft
för dina ljuvliga läppar
att smaka på

Dra mig längs gitarrens hals
så jag kan känna
dina fingertoppars lek

Plantera mig som en blomma
i din kärleks trädgård

Omvandla mig till den röda värmen
som ger din själ kraft

Jag vill uppslukas av dig
Leva med dig
i dig

Låt oss bli Ett

 




Fri vers av Jannike
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-03-17 18:52



Bookmark and Share


    Lindizz
Underbart skrivet...*ler
2007-05-01

  joss
förtrollande!
2007-03-17

  Bubamara - Maria Zakrisson
väldigt varm och skön text. gillar den fast jag sällan gillar kärleksdikter. ända till slutet. sista raden håller jag över. \'sy mej som tråd\' gillar jag mest.
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike