Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På stranden

Havet brusar
Fiskmåsar skriar
Barnen leker i vattnet
Solen skinner
Vattnet glittrar
Fiskar simmar
Den svala havsbrisen smeker min kind




Fri vers av Hinata
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-03-12 18:45



Bookmark and Share


    Miranda_singer
den var bra, men de var lite stavfel ;P
2007-03-24

    bottle of pop
jag tycker du ska ta bort \"fiskar simmar\" tror det blir bättre då.
jättefin sista mening.
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata