Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den slutar ungefär som På stranden men jag tycker den blev bra.


På vintern

Snön knakar i skogen
På vägen hör man bilar och motorcyklar
På dagiset hör man barnen som leker i snön
På skolgården kastas snöbollar
I skogen faller vattendroppar från trädens grenar
Den kalla vinde smeker min kind




Fri vers av Hinata
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-03-12 18:48



Bookmark and Share


    Miranda_singer
Den var vacker!
:D
2007-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Hinata
Hinata