Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva sin egna saga


sagor är livets verk
våga önska och uppleva sagornas värld

det blir tårfyllda sanningar
glädje skutt och skrattande kroppar

vi ler och skrattar åt livet allt är så vackert
vi kan också gråta mycket och det
känns skönt när man släpper på känslor

våga bara vara är många rädda för
men det är då det blir så vackra sagor
alldeles förtrollande underbara

skriv din saga min vän

det är så lätt om du vågar

bara våga misslyckas
våga inget veta
bara vara med dig själv

gör som oss vi lever med hela våra kroppar
och känner allt med våra känslor

de är en befrielse att kunna släppa så
mycket på sig själv

det känns som att ha vingar och kunna flyga




Fri vers av sabina stark
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-03-22 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark