Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland möter man en människa som inte tycks ha några oklarheter överhuvudtaget, men frågor blir ofta obesvarade.....ett av dessa underliga mysterier.......


Hur hänger det ihop??

Där i strömmen av alla springande sökare
som ständigt far runt och letar
efter meningen med livet
sitter en kvinna och vet precis
vad allt går ut på
Jag frågar hur allt hänger ihop
hur det kan komma sig
att det är som det är och
varför det blev som blev
i en poff är hon borta
utan att ha svarat på alla frågor
Mina rop efter svar ekar i tomma intet
och jag får aldrig veta.....
undrar om hon verkligen visste.....




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-12 20:16



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Dom kallas besserwisser! Du har genomskådat dem och skrivit en verkligt finurlig dikt med de rätta orden!
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP