Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns faktiskt en dörr…


Ljushuset


Någonstans inom mig finns ett litet hus
Någonstans i huset brinner ännu det ljus
Som tändes den där dagen då Du flyttade in
Det värmer nu mitt inre med lågan som är Din

Och huset bär en kappa av snö som föll i glömska
I väntan på den vår som blott var minnen drömska
Nu lever jag på hoppet från tider som har flytt
I väntan på att dörren ska öppnas upp på nytt





Fri vers av Carola Jeryd
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-13 00:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
farligt ibland låta hus stå i brand
eller var det kanske hjärtan?
stearinljus är inte heller bra
men en skön brasa är bra, sa ja
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för