Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄNGST BAK I KÖN

LÄNGST BAK I KÖN

Lite av ironins
spel står man
längst
bak i kön
Vad kvittar
det
hur långt
den
än slingra
sig.
Man är
ändå
längst
bak
i kön.


Mr G












Fri vers av Mr G
Läst 191 gånger
Publicerad 2007-03-13 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G