Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudet är tomt

Huvudet är tomt, utan känslor eller bilder.
Som ett vitt rum, utan några tavlor på väggarna.

Huvudet är tomt, varken minnen eller tankar vakar här.
Det är stilla, så stilla som det brukar vara på fjällets högsta topp.

Huvudet är tomt, nästan helt tomt, förutom en lätt bris av själen som drar förbi.







Fri vers av singforabsolution
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-03-13 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution