Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obetydelse

Alla som jag vet
har en bättre bästa vän
att aldrig bli vald

Alla som jag har
men ändå inte känner
att aldrig veta

Alla i mitt liv
som inte har mig i sitt
att inte betyda




Bunden vers (Haiku) av Såpbubbla
Läst 478 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-13 20:54



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Mycket fint haikat med både stavelseräkning, eftertanke och innehåll! Slutraderna hänger bra ihop med haikuernas innehåll.
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Såpbubbla
Såpbubbla