Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hud

hud
jag vill bara ha dina andetag
nära
vinterhud
så torr att det svider
strax under revbenen
den mänskliga kroppen behöver 5 minuters
oavbruten beröring varje dag




Fri vers av Såpbubbla
Läst 258 gånger
Publicerad 2009-02-24 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Såpbubbla
Såpbubbla