Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gör ont för varje slag

om sönderblekta toppar och
söndertänkta
tankar
hjärtan som aldrig tycks bli riktigt hela
om hårtoppar som föll av
tankar som aldrig blev tänkta
och hjärtan som fortfarande gör ont för varje slag




Fri vers av Såpbubbla
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-20 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Såpbubbla
Såpbubbla