Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rytm

men mest handlar det väl om att andas ensam
fast man hellre vill vara i takt med någon annans

andhämtning.

dela någons hjärtrytm
(våra hjärtan dom slog lika många slag
men jag tror inte man kan mäta kärlek i sekunder)

om att hitta någon att passa in sina steg efter
(du och jag vi gick alltid hand i hand
även då vi var:
hundra tusen mil ifrån

det svåraste du någonsin lärt mig är att andas ensam.




Fri vers av Såpbubbla
Läst 319 gånger
Publicerad 2009-01-20 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Såpbubbla
Såpbubbla