Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pissvärld

Är så trött på hur detta samhälle ser ut.
Man får inte klä sig som man vill,
då blir man mobbad.

Man får inte säga vad man vill,
\"tönt, du tror du är bäst.\"\'

Om man gillar någon
\"men ge dej, han är ju asful!\"

Och alla som går på utsidan
\"hon är inget att ha, för små pattar\"
Fan ta er alla som tycker så,



en jävla pissvärld vi lever i




Fri vers av vapendragare
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-03-13 20:58



Bookmark and Share


    Mi11ie
Sant sant sant sant & SANT!

ursch det är fan hemskt.

[jätte bra skrivet]
2007-03-14

  Såpbubbla
sant, och bra skrivet.
skulle kanske vara bra att tänka mer
på textens uppdelning, så att det blev en tydligare rytm.
bara en tanke från mig:)
2007-03-13

    henley
ÅÅÅÅÅH, vaad jag håller med dej! Asså, fucking sammhälle vi lever i igentligen!
Bra å sann beskrivning av sammhället och livets djupa dalar.
2007-03-13

  Neal
Dagens sanning, och troligen morgon dagens !
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare