Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet vad det var hos mig du inte gillade

 

jag var precis som Lilith var för Adam

 

starkare

 

jag ville också precis som hon

 

vara uppepå

 

ibland 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-03-13 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma