Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just där har jag varit jag också

 

full och kåt

 

hemdragande med någon

 

visste jag ens ditt namn

 

jo, tror det var

 

Jonny, Conny eller

 

kanske till och med

 

Tommy 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-03-13 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma