Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en våreld flammar den


Den senaste beröringen
av dig
låter jag stanna kvar vid
min hud

bränner likt en eld
sprider sig över min kropp
Låter den vandra in till
mitt inre

in till min själs begär
gör det mörka ljust
smärta till glädje

Som en våreld flammar den
lyser upp alla mina skuggor
bränner bort

för att låta nytt växa till
vakna till liv


Där bevarar jag den
tills vi ses igen




Fri vers av sunnanvind
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-03-13 22:48



Bookmark and Share


  devilsangel
Jag tycker det doftar nyförälskelse i dina senaste texter :)
Härligt att läsa om detta underbara du känner....
2007-03-14

  Lasseman VIP
Huu hu,! detta gav mig gåshud och det går ju att känna utanpå huden...men så här vackert min sköna...ja då tränger det igenom..med lätthet..kram
2007-03-14

  issac.a.m
Underbart
2007-03-13

  nettizen
mmm... låta känslan bestå....växa.... skapa.... vackert!!!!!
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind