Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAVETS SJÄL


HAVETS SJÄL

Jag fortsätter
att rita märken
i sanden
Men snart sköljs
dem bort
För Evigt

De stenar
som vattnet
har polerat
glänser som
Havets själ

Horisonten flyger
ner i avgrunden
Men det azurblåa
vattnet påminner
oss om den
oändlighet
Av Nåd

Mr G









Fri vers av Mr G
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-03-13 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G