Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den allra Första och Sista gången

 

 

Den allra första gången

det var du och jag vid solnegången

och vi målade horisinten, gul och blå

 

Men jag missade ditt hjärta i luften en dag

och nu, finns enbart jag

önskar så att vi, fanns kvar

där vid stranden till kanten

av den brinnande solnedgången

önskar så att du varit här

och målat horisonten med mig idag

men du var inte här, tårar fyllde haven

 och färgen var inte längre vattenfast




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 186 gånger
Publicerad 2007-03-14 14:07



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Innerligt poetat ur hjärtats djup...sorgligt och ändå är det vackert...minnet i hjärtat dröjer kvar
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*