Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt och farväl

 

 

Hela världen rasar runt omkring

och här står jag förlamade

springande i ring efter ring

 

Herr ångest besitter mina lungor

andas genom ögonen som nästan alltid är slutna

tystnaden ekar i min själ

når aldrig ett vägskäl mer än tusen

 

Hela världen skakar och jag ligger fallen på marken

änglar cirkulerar min kropp i ring

men ingen vågar sig på att ta på mig

mörkret sluter sig igen om mina bara ben

begraver mig i dess dunkla strama händer

stumma som gravstenar skriker de i klagan

min klagan den klagar klagande

klagar om andningen som aldrig kommer

om livet som aldrig börjar eller slutar

 

Och hela världen rasar runt omkring

de säger åt mig spring!

Men jag orkar inte försöka mer

och världen tar slut här

medan jag ligger där

vandrar i ring i min kropp

kommer ingenstans

 

och ensamheten ekar

i mina blödande öron

 

men i natten ser ingen

och ingen kommer till min räddning

Godnatt herr ångest vi ses i mina drömmar

då du ligger vid min sida

ser till att få mig att lida

även i graven efter världen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-03-15 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*