Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad, förälskad...

Tänk hur skönt att sova. Efter dagens slit, nu vill jag sova… Och drömma om dig, i nattens ljus, drömma om dig….

När jag kan se på dig obemärkt… Då kan jag låta blicken glida över din hud och nästan känna de små små mjuka håren på din ljuvliga nacke under mina fingertoppar.
Din hud förvirrar mig nästan lika mycket som mina tankar.
Mina ögon blir mina läppar som färdas över din kropp, andetagen mättade och hungriga. Jag vill älska dig men tror mig inte veta hur.
Det enda ord jag finner för att beskriva dig är ljuvlig och höga visan har plötsligt fått en helt ny betydelse sedd ur en ny vinkel.




Fri vers av Pirate Grace
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-03-15 12:25



Bookmark and Share


  sabina stark
Mmmm så härlig känsla
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Pirate Grace
Pirate Grace