Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT MIG FATTA DINA HÄNDER

LÅT MIG FATTA DINA HÄNDER

Låt mig
fatta
Dina händer
Så går
vi bort
mot det
land där
ingen kan
Göra något
Åt vår
Kärlek.
Den kärlek
som ingen
kan förstå
UTAN BARA
VI.



Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-03-15 13:26



Bookmark and Share


    Geerpop
Härlig text med en känsla av
vanmakt.
En bild säger mer än 1000 prd
Mycket bra

Geerpop
2007-03-15

    Josse G
Väldigt fin dikt med en talande bild
Oh så bra

JossG
2007-03-15

  prinscess VIP
känns som att någon försöker att förhindra kärleken
vacker bild
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G