Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

YOU HAVE COME TO ME FROM A DISTANT LAND


YOU HAVE COME TO ME FROM A DISTANT LAND

You have come to me from a
distant land,
Dreamer of dreams,
to fill my hearts desire,

Sweet music flowing from
your nimble hand
That plays within...
to light my passion\'s fire.

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-03-15 19:10



Bookmark and Share


    Josse G
Vilken ljuvlig text
Skulle vara fint att läsa den på svenska

JossG
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G