Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsen


Likgiltigt stirrar jag ut i luften.

Inte en min,
inte ett uttryck.

Bara tårar ner för mina kinder.....




Fri vers av Tezz
Läst 535 gånger
Publicerad 2007-03-15 21:00



Bookmark and Share


  Heptica
Mkt gripande! den här gillar jag, känner igen mig i texten.
2007-03-31

  Lena K Nilsson VIP
Så igenkännande...
2007-03-15

  Gawain
Sorg i sin naknaste form...

Väldigt snyggt, kort men otroligt starkt!
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.