Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min Lisa 14 år


jag vet inte längre vem du är

 

försöker se förbi det trotsiga

argsinta

ledsna

glada

 

din pappa sa häromdagen

- "var är lilla Lisa någonstans"

 

vet du vad jag svarade då

- "hon finns inte längre"

 

du har påbörjat ditt frigörande

från oss

från våra famnar

 

min kärlek till dig är stor

jag står bredvid

finns här ifall du behöver

 

det är okej Lisa

var precis som du är

så lär jag känna dig

igen

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-03-16 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma