Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt jag vill idag

Jag vill laga mat
efter sekundens sköna känsla
efter den fixa idé som berör mina sinnen
efter smaklökarnas leende symfoni

jag vill röra i såser
hacka ner lite känsla

jag vill att min spis
ska vara belamrad av grytor
att min ugn ska stånka och stöna
med formar både i nedre och övre

jag vill mixa och mixtra
prova nya tankar
och våga blanda
jag vill se ditt leende
när jag nått fullbordan
när du förförs
av min kokkonst

oh...
jag sitter på jobbet
men jag vill ju bara laga mat




Fri vers av Xena
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-03-16 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena