Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relationen som hade alla förutsättningar var enormt stark och unik


lyssnade inte på min inre röst
nu har jag missat två
enormt viktiga saker i mitt liv

känns som en omöjlighet att
kunna komma vidare i detta
sårade läge

hur kunde det bli så fel
solen sken mot oss och nu
är allt svart

känner mig vilsen och rädd
ser inte något hopp alls för tillfället
mitt sista hopp försvann i morse













Fri vers av sabina stark
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-03-16 17:56



Bookmark and Share


  Gawain
En sån plågad röst jag läser... smärtsamt svart men stark nånstans ändå..

Blir djupt rörd
2007-03-16

  prinscess VIP
den här var smärtsamt stark
låter som du har förlorat något mycket varmt och nära
varm kram till dig
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark