Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långa promenader på väg mot ingenting






julia
du som skar upp
dina handleder med
kärleksbreven jag skrev
du försökte ge upp julia
men misslyckades
och munspelen spelar
fortfarande i moll
julia
du är så vacker
det kan du aldrig fly från
och det krossar mig
att inte veta
varför du vill det
hör du inte måsarna julia
det är pilotglasögonens tid
och långa promenader
på väg mot ingenting
eller allt
julia
du som somnade
av alla tabletter
och aldrig någonsin
log mot mot mig
när jag satt bredvid
din säng på sjukhuset
och du bara grät
åt alla mina ord och
dikter jag skrev
för att inte gå under själv
julia
du vet hur jag är
att jag mantlar synder
som de vore mina egna
och jag har så lätt
för att leta misär
men med dig
julia
slutade jag aldrig
att hoppas
och förmodligen
kommer jag aldrig
någonsin göra det









Fri vers av Stefan Ek
Läst 1184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-03-16 19:24



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
jag blir paff och tårögd.
Jag blir arg för att det är så bra.
men mest av allt blir jag sorgsen
för det är så smärtsamt äkta
2009-05-04

  Bellia
:) bra
2009-03-09

  Skosnöret
Stark och klar. Slutet var klockrent. Alla korten pa bordet i arlighetens namn. Yes*
2007-08-10

  Manal
dikten känns så nära inpåhjärtat, så sorgsen, så vacker och öm.. väldigtöm
2007-07-11

  ulli
träffar mitt i prick rakt in i hjärtat.
sorligt vackert bekrivning.

\"du är så vacker
det kan du aldrig fly från\"

helt tagen av den här meningen måste jag säga-

snyggt! keep it up!
2007-04-21

  Elália
åh... saligt vackert och obeskrivligt gripande.
2007-03-27

    Ling
Nära till tårar. Du blir bokmärkt och vän.
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek