Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ögonvrån

i ögonvrån syns
även de ljussvaga
stjärnor

som försvinner
när du riktar
blicken

rakt mot dem




Fri vers av Anders P VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-03-16 22:53



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Ja, är inte det ett fenomen? Har alltid grunnat över det.
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP