Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Febervärme








Mellan hopp och förtvivlan

går en väg där det alltid

växer blommor vid dikeskanten




Övriga genrer av Bim
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-03-17 11:58



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Med få ord säger du något otroligt stort. Du säger det så stilla och orden gror till blommor i mig. Tack!
2007-03-21

  Rachel Roth
att hitta den vägen
är levnadens konst
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Bim