Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tag mitt liv i dina händer


Älskar inte



Jag älskar dig inte

för det gör så ont


att förstå


att du aldrig kan älska mig.


Dina sanningar


blir lögner i mitt hjärta

och

ditt blod sipprar genom

mina händer






Fri vers av A Ocean
Läst 446 gånger
Publicerad 2007-03-17 16:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jätte, jättefin!
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

A Ocean
A Ocean

Mina favoriter
Fast det redan hänt..