Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krokus





vårbarn med
pastellfärgade mössor
gröna jackor och vita halsdukar




Övriga genrer av Bim
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-03-18 09:39



Bookmark and Share


  Mr G
Vårbarn det var etg vackert ord om krokus- Crokus vernus
Den sträcker sig så vackert mot himlen precis som
om den hade händer att nå upp till himmelens kant.
Man blir glad av denna vårdikt
Tack

Mr G
2007-04-05

  Stardust VIP
Ett säkert vårtecken!!!
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Bim