Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SVAGES RÖST SOM KALLAR

DEN SVAGES RÖST SOM KALLAR

Lite av den påstådda verklighet som
människor klä på sig
Många är nakna i själen men
kläder sig i de vackraste nyanser
Ingen rår på denna fullständighet
utan står rent maktlösa
Hörselintrycken kan vara så starka
men ändå når de inte fram
Detta pansar är nästan
ogenomtränglig.
Hur kan man ta på sig den
svages röst som kallar


Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-03-18 10:28



Bookmark and Share


    Geerpop
Det finns för många svaga röster.
Vi borde höja rösten ibland

Geerpop
2007-03-18

    Josse G
Jag håller fullständigt med i en text
som riktigt talar till en

JossG
2007-03-18

  joss
så sant
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G