Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TELEFONLINJE TILL STADEN OVAN DÄR

TELEFONLINJE TILL STADEN OVAN DÄR


Vem skulle inte vilja ha en telefonlinje till staden ovan där
Många fick inte säga ett farväl till dem som man höll kär
Kommunikation horisontalt skulle glädja många var dag
Detta skulle bli en mycket stor vinst för dessa teleföretag

Vi försöker på alla vis att komma över till den andra stranden
Det finns en så stor längtan efter att få fatta den handen
För kärleken är tidlös och man hoppas på ett annat liv
Känslan finns ju där alltid, det finns med oss så där intuitiv

När sorgen har lagt sig och all ångest har kommit ut i gråt
Då är hoppet det sista som lämnar oss när anden svävar uppåt
Man får en känsla av värdighet och man blir mycket ödmjuk
Ibland kan det kännes som en riktigt vacker sidenhalsduk

Att kunna etablera en telelinje och få svar på alla sina frågor
Skulle vara till en hjälp mot de som finns kvar och dessa plågor
Vi kommer nog aldrig att få ett svar på denna stora gåta
Med tacksamhet minns vi, när kinderna känns riktigt våta

Mr G











Fri vers av Mr G
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-03-18 11:23



Bookmark and Share


    Geerpop
Hade gärna vilja ringa min
syster. En god tanke tack

Geerpop
2007-03-18

    Josse G
Det skulle nog vara en av de mest
värderade telefonlinjer som har funnits

JossG
2007-03-18

  Gunilla Karlsson
ja,tänk om....
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G