Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VANLIGA OCH OVANLIGA VANOR

VANLIGA OCH OVANLIGA VANOR


Som en vårvind svepte du in och
ruskade om
Den intalade kärleken
skulle förvandla
Något utav det ovanliga har
kommit och gått
Den yta av förändring
har grusats
Lika barn leka bäst principen
finns inte längre
Vad hade jag att ståta med
bara mina vanliga
och ovanliga vanor.

Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-03-18 12:36



Bookmark and Share


    Geerpop
Vanliga och ovanliga saker gör
jag varje dag

Geerpop
2007-03-18

    Josse G
Jag håller med Solis en ovanig text
men bra

JossG
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G