Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daddys little girl

 

 

Hans famn som en gungande

gungande vagga

hans läppar som en sugpropp

mot din panna

han älskar dig

 

tar dig upp till sin lastbils höga höjder

låter dig rida med på den höga hästen

genom solnedgångar och stjärnor

delar strålarna med dig, de första på himlen

 

Du avgudar hans stora blå ögon

alltid visa när du ser på honom

inga blickar söker mig

nej för han älskar dig

kära syster, lilla du

 

Och jag sitter ensam kvar på en hammock

faller hundra meter ner för varje skratt som klingar

men jag ler i väntan på ert kära återbesök

 

för aldrig vill jag förstöra

 

er magi

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-03-18 14:10



Bookmark and Share


  Ronny Berk
om syskonkärlek... men... läser med svårmods längtan.. så du skriver..
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*