Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina män

 

 

Hoho hoho!

Mina män ni kravlar skrapar väggarna

i mitt hjärtas melankoli

 

Tre barn, pappa

pappa, pappa, vart håller du hus

Hos det fjärde barnet?

Kanske-

 

Han med himlaögon och gyllene hår

skyffel i sin späda hand

och guldbyxor som klär

hans omöjligt långa splitterfria ben

 

Herr Djävul

Herr Ängel

Hjärter kung och spader

Hallå ditt falska svin!

Du bara står där med ditt illusionbyggda grin

 

Har du något att säga mig nu min kära lilla man

ser du fåglarna i trädet

de tror på dig mer än de tror på mig

 

och mina framtida barn

kommer att tvinga in mig i din fan club

precis som alla andra

 

Alla mina män med munnar stinkande av skitsnack

och utgångna lögner

 

Era öron flaxar i vinden

Nej ni använder dem ej!

och jag är trött på att tvingas

besöka era kalla falska gravar i mitt minne

 

Men jag kan ej glömma er

och jag våndas i min yttre rum av frihet




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-03-18 15:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"alla mina män\" må vara en uppgörelse med smärtas, sveks och längtans känslor... starka ord att ta del av ...väl formulerad...
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*