Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENSAMSTÅENDE

Jag är visst ensamstående

men inte ensam stående

jag står inte ensam

 

 

jag står för mig själv!




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-03-18 16:28



Bookmark and Share


  devilsangel
Jag som trodde ni körde nåt hemligt språk ;)
2007-03-18

    sunnanvind
Men jisses.. vad skrev jag..? Jag menade ju inte såå! *Rodnar!
2007-03-18

    sunnanvind
Du ba\' stå ba\'..Hä ä bäst!
2007-03-18

  devilsangel
Han var ju INTE ensam stående!! Han står för sig själv,det är en STOR skillnad!!
2007-03-18

    *Zenobia*
Är det inte tråkigt då ? Stå där alldeles ensam.....

Humoristiskt skrivet....
2007-03-18

  devilsangel
Bra sagt!! Och sant
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth