Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manipulationens ande

Likt sten i mitt bröst
Bakom ögonlock stängda
ett ogenomträngligt mörker

I mitt huvud spränger
de brännande tankarnas eld

Sakta sjunker allting
och med mig drar 

Plågsamt gnagande och tärande
Det river och drar
kalasar på mitt sinne

Gå din väg, försvinn
Låt mig få vara
den jag vill




Fri vers av Jannike
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-03-18 16:56



Bookmark and Share


  prinscess VIP
en text med någon som försöker
att styra och manipulera dig
en ande som inte vill låta dig vara
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike