Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poeltry


som spön står i backen
regnar det
fjädrar

över stockar
stupar tystnaden
men till våren
gör en hare ingen påsk
två gör tre

rapsfälten kläcker fram
det gula
och i ett tilltagande ljus
ställer de små hoppen
till godis

choklad och godis
och choklad






Fri vers av alfa
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-03-18 19:09



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Härlig litet
tuppjuck från din sida
en text som ger framtidstro
och \"äggar\" upp en höna som jag
gillar ordleken
Pisk till Påsk?
*kacklar vidare*
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén